Как да възстановите увредените коси

keraplant

Красивата коса е добър „аксесоар“ както за жената, така и за мъжа. В днешно време все повече наблягаме на това да изглеждаме добре и да привличаме с визията си. За съжаление обаче, не всеки от нас се радва на природно красива и здрава коса.

Това не бива вече да ви притеснява! Ние ще ви разкрием една нова иновация за грижа на скалпа и косата, на която можете да се доверите!

Ако искате да запазите косата си!

Борете се за нея!

Keraplant Nature е най-новата иновация на Lisap Milano. Keraplant Nature, съчетава естествени съставки, за да осигури решения за проблеми с кожата на главата и косата.

Иновацията се състои от пет различни лечения с една ясна цел: грижа за скалпа и косата.

Keraplant Nature е напълно естествен и не съдържа парабени, силикони, сулфати, минерални масла и оцветители. Формулите на Keraplant Nature са обогатени с активни съставки от естествен произход и рафинирани повърхностно активни вещества от растителен произход. Тази иновация съдържа и 100% естествени аромати.

Формулите на Keraplant Nature са разработени в съответствие с модерен подход и напълно в съответствие с философията: 0% парабени – 0% силикон – 0% сулфати – 0% минерални масла – 0% багрила.

И не на последно място да незабравяме – посоката към здравата косата минава първо през нейното регенериране!